Garantie

De All-in Dakgarantie geeft u tien jaar garantie op het complete daksysteem en ook op de montage conform de verwerkingsrichtlijnen. 

Garanties en Zekerheid

Standaard bieden wij U zekerheid door 10 jaar garantie te geven op het geleverde dakwerk.

Op de door ons geleverde producten toplaag dakbedekking, geldt een verzekerde productgarantie van 10 jaar. In sommige gevallen is bij een aantal fabrikanten 15 jaar of zelfs 20 jaar. Dit betekent voor U dat wij met producten werken welke gecertificeerd zijn en onderhevig geweest zijn aan allerlei keuringen. Dit geeft de zekerheid van een goed product op uw daken en verzekerd tegen fabrieksfouten.

Daarnaast kunnen wij nog een verzekerde all-in garantie afsluiten op het project. Tegen betaling van een premie, wordt dan een verzekerde projectgarantie afgegeven. Vooraf wordt de dakopbouw uitvoerig gecontroleerd door een onafhankelijke instantie, welke naar gelang de grootte van het dak een inspectie of meerdere inspecties uitvoert. Hierbij wordt de uitvoering gecontroleerd of hetgeen conform de verwerkingsvoorschriften van de fabrikant geschiedt. Na oplevering van het project wordt een certificaat overhandigd. De garantie wordt ondergebracht bij verzekeringsmaatschappij HDI. In geval van surseance van betaling van garantieverstrekker of van haar faillissement loopt de verzekering door ten behoeve van de belanghebbende.

Daarnaast zijn we nog drukdoende om onze algemene voorwaarden aan te passen, zodra wij dit uitgewerkt hebben zullen wij deze sturen.

  Algemene voorwaarden

  Algemene Leverings-en uitvoeringsvoorwaarden tevens inhoudende algemene inkoop- en
  onderaannemingsvoorwaarden van Manning Dakbedekking B.V. gevestigd te Stadskanaal.

  Scholing bij manning

  Intresse in scholing bij manning neem contact met ons op!

  Contact