Scholing bij manning

interesse in scholing bij Manning Dakbedekking? neem contact met ons op!

Contact

Manning Dakbedekking als scholingsbedrijf.

Ons dakdekkersbedrijf heeft al geruime tijd het certificaat van erkend leerbedrijf.
Regelmatig sturen wij dan ook mensen in voor een opleiding leerling dakdekker of allround dakdekker.

Wij doen dit in samenwerking met Tectum die fungeert als opleider, zie www.Tectum.nl
Tectum is gedurende de beroepsopleiding vaak de tussentijdse werkgever gedurende de opleidingsperiode, na afronding van deze periode (ca 1 jaar) nemen wij het dienstverband over.
De diploma die uiteindelijk wordt behaald is er dan ook eentje die daadwerkelijk telt, het geheel gaat namelijk in samenwerking met ROC Nederland.

Na de opleiding van allround dakdekker hebben we dan ook een vakbekwame dakdekker die zijn mannetje staat en een kwalitatief goed dak kan afleveren conform gestelde vakrichtlijnen, iets wat prima past binnen onze beleidsvoering.
Tijdens de opleiding wordt tevens het certificaat behaald van: VCA-basisveiligheid, BHV en Gezond en Veilig Werken op het dak.
Voor u als opdrachtgever niet onbelangrijk, u krijgt te maken met geschoolde mensen.

Korte cursussen

Ook korte cursussen worden door ons regelmatig gevolgd.
Om te voldoen aan contractafspraken met dealers wordt er gevraagd om regelmatig een cursus bij te wonen, dit om de nieuwe productontwikkelingen te actualiseren maar ook om te blijven trainen met hun producten, zodat men zeker weet dat er vakbekwame mensen met deze producten aan het werk zijn en er door de dealer garantie kan worden verstrekt.

Ook het door ontwikkelen van onze mensen vinden wij belangrijk, zodat er altijd mogelijkheden bestaan om hun kennis te vergroten.
Denk hierbij aan cursussen metaalbewerking (zinken dekkers), valbeveiliging monteren etc.
Kortom qua scholing is er altijd wat te doen binnen ons bedrijf, voor u als klant zien wij dit als een grote meerwaarde.