Onze historie

Marcel Manning begon ooit als eerste hulp dakdekker, werkte zich op tot voorman en werkvoorbereider om vervolgens de inkoop en calculatie op zich te nemen.

 

In 2002 start Marcel Manning, nadat hij nagenoeg alle facetten van het dakdekkerswerk heeft doorlopen, zijn eigen eenmansbedrijf. Wat begonnen is als stageplek bij een dakdekkersbedrijf is omgeslagen in een voorliefde voor alles wat met dakbedekking te maken heeft.

 

In de loop der jaren is het bedrijf in Stadskanaal uitgegroeid tot een middelgroot dakdekkersbedrijf met circa 29 medewerkers. Onze geschoolde medewerkers zijn actief op vele platte daken in de regio en daarbuiten.

Heden


Sinds 2024 heeft Manning dakbedekking zich aangesloten bij Primutec Solutions Group B.V

Manning Dakbedekking blijft zelfstandig als bedrijf en wij blijven onze diensten ongewijzigd
aanbieden.

Marcel de Jonge is nu vestigingsleider. Samen met uitvoerder Gerry de Jonge ondersteunen en begeleiden ze de steeds groter wordende projecten.

Marcel de Jonge verzorgt de calculaties, de inkoop en de werkvoorbereiding. Daarbij wordt hij gesteund door Sharyn die verantwoordelijk is voor de administratie.

Specialisten

Manning Dakbedekking is gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van bitumineuze en kunststof daken.

Wij werken voor particulieren, aannemers, zorginstellingen, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders.

 

De lijnen zijn kort en direct te noemen, wat door opdrachtgevers als zeer prettig wordt ervaren. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

 Voor het oplossen van een lekkage tot een volledig nieuw dak: Manning Dakbedekking doet het!

 

Uw dak is onze zorg! Neem gerust contact met ons op!

Contact