Onze Diensten

Manning Dakbedekking is een middelgroot dakdekkersbedrijf uit Stadskanaal. Met circa 29 gemotiveerde medewerkers zijn wij als dakdekker actief op vele platte daken in de regio, maar ook daar buiten. We zijn gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van bitumineuze en kunststof daken. Van het oplossen van een lekkage tot een volledig nieuw dak: Manning doet het!

Daktuinen

Een fraaie aanblik en lagere energiekosten!

Heeft u om het huis geen ruimte voor een tuin of wilt u uw dak een geheel andere aanblik geven dan biedt een daktuin uitkomst. Een daktuin zorgt voor sfeer en geeft een onbenut dakoppervlak een nieuwe functie. Daarnaast is een tuin op uw dak ook een mooie vorm van dakisolatie. Het biedt verkoeling in de zomer en warmte in de winter. Daktuinen zorgen voor lagere energiekosten en daardoor voor een schoner milieu.

Van huis tot kantoor

Manning Dakbedekking maakt gebruik van speciale dak begroeiingssystemen en de nieuwste technieken. We realiseren daardoor voor u een tuin op letterlijk hoogstaand niveau. We kunnen voor u een daktuin realiseren op het dak van uw huis, garage of schuur. Maar ook bij grotere projecten zoals zorginstellingen, kantoorgebouwen of zoals hieronder een schoolgebouw.

Andere Diensten

Valbeveiliging

Werken op daken is gevaarlijk. Jaarlijks gebeuren er talrijke ongevallen, waarvan sommige met dodelijke afloop…

Dakrandafwerking

Bij Manning Dakbedekking heeft u de keuze uit verschillende dakrandafwerkingen. Laat u verrassen, er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Dakterassen

Het creëren van een dakterras is een vak apart. Doordat een dak of balkon geen onbeperkt gewicht mag dragen is het belangrijk om…

Kunststof daken

Manning Dakbedekking is gespecialiseerd in zogeheten kunststof dakbedekking.
De milieuvriendelijke samenstelling…

Bitumineuze daken

Nog steeds is een bitumineuze dakbedekking de meest voorkomen soort dakbedekking. Bitumen is een materiaal dat wordt gewonnen uit…

Contact

We zijn gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van bitumineuze en kunststof daken. Wilt u meer weten neem dan contact op!