Onze Diensten

Manning Dakbedekking is een middelgroot dakdekkersbedrijf uit Stadskanaal. Met circa 29 gemotiveerde medewerkers zijn wij als dakdekker actief op vele platte daken in de regio, maar ook daar buiten. We zijn gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van bitumineuze en kunststof daken. Van het oplossen van een lekkage tot een volledig nieuw dak: Manning doet het!

Een passende dakbedekking voor ieder dak

Nog steeds is een bitumineuze dakbedekking de meest voorkomende soort dakbedekking. Bitumen is een materiaal dat wordt gewonnen uit aardolie en door hier toevoegingen aan te doen wordt het uiteindelijk een sterk, flexibel en gemakkelijk aan te brengen product. Het biedt daardoor een passende dakbedekking voor elke toepassing.

Zowel bij nieuwbouw, verbouw of reparatie kan Manning Dakbedekking u van een deskundig advies voorzien.
We zijn dealer van diverse gespecialiseerde merken waardoor u in iedere situatie verzekert bent van een gegarandeerde kwaliteit tegen een uitstekende prijs.

  Bitumineuze daken

  Andere Diensten

  Daktuinen

  Heeft u om het huis geen ruimte voor een tuin of wilt u uw dak een geheel andere aanblik geven dan biedt een daktuin uitkomst…

  Valbeveiliging

  Werken op daken is gevaarlijk. Jaarlijks gebeuren er talrijke ongevallen, waarvan sommige met dodelijke afloop…

  Dakterassen

  Het creëren van een dakterras is een vak apart. Doordat een dak of balkon geen onbeperkt gewicht mag dragen is het belangrijk om…

  Kunststof daken

  Manning Dakbedekking is gespecialiseerd in zogeheten kunststof dakbedekking.
  De milieuvriendelijke samenstelling…

  Dakrandafwerking

  Bij Manning Dakbedekking heeft u de keuze uit verschillende dakrandafwerkingen. Laat u verrassen, er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

  Contact

  We zijn gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van bitumineuze en kunststof daken. Wilt u meer weten? neem dan contact op!