Onze Diensten

Manning Dakbedekking is een middelgroot dakdekkersbedrijf uit Stadskanaal. Met circa 20 gemotiveerde medewerkers zijn wij als dakdekker actief op vele platte daken in de regio, maar ook daar buiten. We zijn gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van bitumineuze en kunststof daken. Van het oplossen van een lekkage tot een volledig nieuw dak: Manning doet het!

MFC Noord- en Zuidbroek

Onder grote belangstelling van alle nieuwe bewoners van het MFC en inwoners uit Noord- en Zuidbroek werd het MFC op 22 oktober 2014 officieel in gebruik genomen.

In het nieuwe gebouw hebben het dorpshuis, de Inspecteur Amerikaschool, kinderopvang Poko Loko, de peuterspeelzaal, Fysiotherapie Noord en de bibliotheek onderdak.

Dakbedekking bitumen Royalgum van Royal Roofing Materials
Totale oppervlakte dakbedekking: 2100 m

MFC Noord- en Zuidbroek

Andere Projecten

Kindcentrum Deventer

 Het kindcentrum biedt onderdak aan basisschool Rivierenwijk, een gymzaal, een consultatiebureau en peuter- en kinderopvang…

Stadskantoor Hengelo

Het gebouw, een toonbeeld van duurzaamheid, is ontworpen door architectenbureau EGM architecten. Op het dak zijn 260 zonnepanelen…

MFC Noord – en Zuidbroek

Onder grote belangstelling van alle nieuwe bewoners van het MFC en inwoners uit Noord- en Zuidbroek werd het MFC…

Topsport zorgcentrum F.C. Groningen

Een multifunctioneel gebouw dat topsport, topzorg, topkennis en top-ondernemen verbindt en een brug…

Sportcentrum de Rolpeal 

Leuk project waar we aan hebben gewerkt. Klik hier om de volledige video van Sportcentrum de Rolpeal te bekijken…

Contact

We zijn gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van bitumineuze en kunststof daken. Wilt u meer weten? neem dan contact op!