Onze Diensten

Manning Dakbedekking is een middelgroot dakdekkersbedrijf uit Stadskanaal. Met circa 29 gemotiveerde medewerkers zijn wij als dakdekker actief op vele platte daken in de regio, maar ook daar buiten. We zijn gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van bitumineuze en kunststof daken. Van het oplossen van een lekkage tot een volledig nieuw dak: Manning doet het!

Kunststof daken

Warmtewerend en milieuvriendelijk

Manning Dakbedekking is gespecialiseerd in zogeheten kunststof dakbedekking.
De milieuvriendelijke samenstelling, uitstekende producteigenschappen en diverse verwerkingsopties van kunststof dakbedekking bieden nieuwe mogelijkheden voor uw dakprojecten.
U kunt zelfs kiezen voor een wit dak dat er voor zorgt dat het dakoppervlak en de onderliggende binnenruimte koeler blijft.

  Andere Diensten

  Daktuinen

  Heeft u om het huis geen ruimte voor een tuin of wilt u uw dak een geheel andere aanblik geven dan biedt een daktuin uitkomst…

  Dakrandafwerking

  Bij Manning Dakbedekking heeft u de keuze uit verschillende dakrandafwerkingen. Laat u verrassen, er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

  Dakterassen

  Het creëren van een dakterras is een vak apart. Doordat een dak of balkon geen onbeperkt gewicht mag dragen is het belangrijk om…

  Valbeveiliging

  Werken op daken is gevaarlijk. Jaarlijks gebeuren er talrijke ongevallen, waarvan sommige met dodelijke afloop…

  Bitumineuze daken

  Nog steeds is een bitumineuze dakbedekking de meest voorkomende soort dakbedekking. Bitumen is een materiaal dat wordt gewonnen uit…

  Contact

  We zijn gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van bitumineuze en kunststof daken. Wilt u meer weten? neem dan contact op!