Onze Diensten

Manning Dakbedekking is een middelgroot dakdekkersbedrijf uit Stadskanaal. Met circa 29 gemotiveerde medewerkers zijn wij als dakdekker actief op vele platte daken in de regio, maar ook daar buiten. We zijn gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van bitumineuze en kunststof daken. Van het oplossen van een lekkage tot een volledig nieuw dak: Manning doet het!

Daktrimmen

Worden gebruikt voor bitumineuze dakbedekkingen. De daktrim wordt op de eerste laag geplaatst en door deze laag aan de ondergrond bevestigd. Vervolgens wordt de dakrand afgewerkt met een tweede strook. Brute blanke uitvoering is mogelijk maar ook gemoffeld in standaard ral-kleuren.

Monotrimmen

Deze trim kan direct op de dakrand worden gemonteerd waarbij de celband en of afdichtingsrubber aan de onderzijde van het profiel en klemkoppelstukken aan de bovenzijde de waterdichtheid bewerkstelligen. Een monotrim is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen waardoor deze geschikt is voor hergebruik.
Brute blanke uitvoering is mogelijk maar ook gemoffeld in standaard ral-kleuren. Veelal toegepast bij kunststofdakbedekkingen en brede dakranden.

Afdekkappen

Het voordeel van een afdekkap is dat ze gemakkelijk zijn te monteren en te demonteren zodat ze gemakkelijk hergebruikt kunnen worden zonder de dakbedekking te hoeven slopen. Werking van de dakbedekking en ondergrond worden goed ondervangen door een afdekkap zodat scheurvorming in de dakrandafwerking geen kans heeft. Afdekkappen kunnen in diverse kleuren geleverd worden.
Wij leveren onder andere afdekkappen in een sendsimir verzinkte stalen afdekkap of afdekkappen gemoffeld in standaard ral-kleuren.

  Zinken afdeklijsten

  Een zinken deklijst met kraal en of vlakke voorzijde behoort ook tot onze mogelijkheden. Waardoor de buitenrand een traditionele en duurzame afwerking krijgt.
  Gezet op klangen en de naden worden gesoldeerd.

  Dakrandafwerking

  Andere Diensten

  Daktuinen

  Heeft u om het huis geen ruimte voor een tuin of wilt u uw dak een geheel andere aanblik geven dan biedt een daktuin uitkomst…

  Valbeveiliging

  Werken op daken is gevaarlijk. Jaarlijks gebeuren er talrijke ongevallen, waarvan sommige met dodelijke afloop…

  Dakterassen

  Het creëren van een dakterras is een vak apart. Doordat een dak of balkon geen onbeperkt gewicht mag dragen is het belangrijk om…

  Kunststof daken

  Manning Dakbedekking is gespecialiseerd in zogeheten kunststof dakbedekking.
  De milieuvriendelijke samenstelling…

  Bitumineuze daken

  Nog steeds is een bitumineuze dakbedekking de meest voorkomende soort dakbedekking. Bitumen is een materiaal dat wordt gewonnen uit…

  Contact

  We zijn gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van bitumineuze en kunststof daken. Wil je meer weten neem dan conact op!